Iedereen heeft een verhaal en elk verhaal doet ertoe

Het delen van uw verhaal kan enorm helpen om anderen te inspireren en energie te geven. Uw verhaal kan ook helpen bij het vergroten van de bewustwording over het leven met een stoma. Schrijf ons over uw ervaringen, of dit nu gaat over uw zorgroutine, hoe u aan uw stoma bent gekomen en hoe u zich daarop hebt aangepast, waardoor u goed in uw vel zit of wat u vertrouwen geeft.

Velden gemarkeerd met een asterisk(*) zijn verplicht.

Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn naam, adres, contactgegevens (zoals telefoonnummer en e-mailadres), geslacht en medische informatie die bestaan uit gegevens betreffende mijn gezondheid en die nuttig zijn om mijn behoeften op het gebied van direct marketing te identificeren (zoals: mobiliteit, soort operaties, duur van productgebruik, huidaandoeningen) voor dit doel.
Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn naam, adres, contactgegevens (zoals telefoonnummer en e-mailadres), leeftijd/verjaardag, geslacht en medische informatie die bestaan uit gegevens betreffende mijn gezondheid en die noodzakelijk zijn om de geschiktheid van mijn deelname te verzekeren (zoals: mobiliteit, soort operaties, duur van productgebruik, huidaandoeningen) voor dit doel.

Door op verzenden te klikken, verklaar ik dat ik ermee instem dat zowel Dansac als haar dochterondernemingen (zie hier) mijn persoonlijke gegevens mogen verzamelen, verwerken en gebruiken om marketinginhoud te leveren.

U heeft het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken door een e-mail te sturen naar info@dansac.nl of door te klikken op de updatevoorkeurenlink onderaan onze e-mails. Een dergelijke intrekking heeft alleen gevolgen voor de toekomst (d.w.z. dat de intrekking van uw toestemming geen gevolgen heeft voor de gegevensverwerking en -openbaarmaking vóór de intrekking).

Voor meer informatie, zie onze volledige privacyverklaring.