Prenumerera på våra mailutskick och få uppdateringar om produkter, tjänster och utbildningsmaterial

Fält markerade med asterisk (*) måste fyllas i.

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter så som namn, adress, kontaktinformation (till exempel telefonnummer och e-postadress), kön och nödvändig medicinsk information, så som data relaterad till min hälsa för att kunna bedöma möjlighet till deltagande av direkta marknadsföringsbehov (till exempel: mobilitet , typ av operation, tidslängd av produktanvändning, hudhälsa).
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter så som namn, adress, kontaktinformation (till exempel telefonnummer och e-postadress), kön och nödvändig medicinsk information, så som data relaterad till min hälsa för att kunna bedöma möjlighet till deltagande (till exempel: mobilitet , typ av operation, tidslängd av produktanvändning, hudhälsa)

 

Genom att klicka på skicka, ger du ditt samtycke till att Hollister Incorporated samt koncernföretagen (se här), kan samla in, behandla och använda min personliga information för att skicka marknadsmaterial.

Du har rätt till att närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke genom att skicka ett e-post till info.se@dansac.com eller genom att klicka på uppdatera prenumerationspreferenser längst ner i våra e-post utskick. Utträde verkar endast för framtida kontakt (dvs. att dra tillbaka ditt samtycke har ingen inverkan på databehandlingen eller upptäckter som gjordes innan utträdet genomfördes.)

För mer information, vänligen se vår sekretesspolicy.