Schrijf in op onze mailinglijst om updates te ontvangen over producten, diensten en educatieve onderwerpen

Velden gemarkeerd met een asterisk(*) zijn verplicht.

stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke identificatie, communicatievoorkeuren, gezondheidsinformatie en verzoekdetails, waar van toepassing, door Hollister, inclusief de bedrijvengroep (zie de link hieronder). Ik begrijp dat Hollister en de bedrijvengroep met mij kan communiceren over deze onderwerpen, met behulp van de contactgegevens (postadres, e-mail, telefoon en sms) die ik heb verstrekt.
geef ik toestemming voor de verwerking door Hollister van mijn naam, adres, contactgegevens (zoals: telefoonnummer en e-mailadres), leeftijd/geboortedatum, geslacht en medische informatie die bestaat uit gegevens over mijn gezondheid die nodig is om de geschiktheid van mijn deelname te garanderen (zoals: mobiliteit, soort operatie, productgebruik, huidaandoeningen, levensstijl), waar van toepassing, voor dit doel. "Hollister", zoals hierboven gebruikt, verwijst naar Hollister en de bedrijvengroep (zie link hieronder).

 

Uw toestemming is optioneel en u hebt het recht deze op elk moment in te trekken. Om uw toestemming in te trekken of wijzigingen in uw communicatievoorkeuren aan te brengen, neemt u contact met ons op via Compliance.Belgium@Hollister.com. Een dergelijke terugtrekking heeft alleen een effect in de toekomst (d.w.z. dat de intrekking van uw toestemming geen effect heeft op de wettelijkheid van de gegevensverwerking en de informatievrijgave voordat de intrekking werd uitgevoerd).

Voor meer informatie over "Hollister" en de bedrijvengroep, zie onze Group Companies Page. Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw wettelijke rechten vindt u in onze volledige Privacy Notice.