Registrer deg i vår adresseliste å motta oppdateringer om våre produkter, tjenester og undervisningsmateriell

Felt merket med (*) må fylles ut.

Jeg samtykker i at mitt navn, adresse, kontaktinformasjon (for eksempel telefonnummer og e-postadresse), kjønn og relevant medisinsk informasjon, bestående av data relatert til min helsetilstand med hensikt i å identifisere mine direkte markedsføringsbehov (for eksempel: mobilitet, type stomi, hvor lenge du har vært stomist, hudtilstand) til dette formål.
Jeg samtykker i at mitt navn, adresse, kontaktinformasjon (for eksempel telefonnummer og e-postadresse), alder / bursdag, kjønn og relevant medisinsk informasjon, som bestående av data relatert til min helsetilstand, som vil være nødvendige for å sikre egnet deltagelse (for eksempel mobilitet, type stomi, hvor lenge du har vært stomist, hudtilstand) til dette formål.

 

Ved å klikke på send, erklærer jeg mitt samtykke til at Hollister Incorporated så vel som dets konsernselskaper (se her), kan samle inn, behandle og bruke mine personlige opplysninger til å levere markedsføringsinnhold.

Du har rett til når som helst å trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til kundeservice.norge@dansac.com eller ved å klikke på koblingen for oppdateringsinnstillinger nederst i e-postene våre. Slik tilbaketrekking har bare fremtidig virkning (dvs. ingen tilbakevirkende kraft).

For mer informasjon, vennligst se vår informasjon om personvern.