Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi tietoa tuotteistamme, palveluistamme ja näihin liittyvistä aiheista

*merkityt kentät ovat pakollisia

Tätä tarkoitusta varten annan suostumukseni nimeni, osoitteeni, yhteystietojeni (kuten puhelinnumero ja sähköpostiosoite), sukupuoleni ja terveyteeni liittyvien tietojeni, jotka auttavat identifioimaan suoramarkkinointitarpeitani (kuten liikuntakyky, leikkauksen tyyppi, tuotteiden käyttöaika, ihon terveys), käsittelyyn.
Tätä tarkoitusta varten annan suostumukseni nimeni, osoitteeni, yhteystietojeni (kuten puhelinnumero ja sähköpostiosoite), ikäni/syntymäpäiväni, sukupuoleni ja terveyteeni liittyvien tietojeni, jotka auttavat identifioimaan suoramarkkinointitarpeitani (kuten liikuntakyky, leikkauksen tyyppi, tuotteiden käyttöaika, ihon terveys), käsittelyyn.

 

Klikkaamalla 'Lähetä', annan suostumukseni Dansac and Hollister Scandinavia Inc. Suomen Sivuliike sekä sen konserniyhtiöille (katso täältä) kerätä, käsitellä ja käyttää henkilötietojani tarjotakseen minulle markkinointisisältöä.

Sinulla on oikeus perua antamasi suostumus koska tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info.fi@dansac.com tai klikkaamalla kohtaa 'Päivitä tietosi' sähköpostiemme alalaidassa. Suostumuksesi peruminen on voimassa vasta perumisen jälkeen (eli suostumuksesi peruminen ei vaikuta ennen perumista tapahtuneeseen tietojen käsittelyyn ja tiedonantoon).

Saadaksesi lisää tietoa, lue Tietosuojalausekkeemme.