Tilmeld din e-mail og modtag opdateringer om produkter, services og andre emner

Felter markeret med stjerne (*) skal udfyldes.

Jeg accepterer behandlingen af mit navn, adresse, kontaktoplysninger (som telefonnummer og e-mail), køn og medicinsk information som indeholder data relateret til mit helbred og som kan benyttes i markedsføring over for mig (som mobilitet , operationstype, længde af produktanvendelse, hudtilstand) må anvendes til dette formål.
Jeg accepterer behandlingen af mit navn, adresse, kontaktoplysninger (som telefonnummer og e-mail), alder/ fødselsdag, køn og medicinsk information som indeholder data relateret til mit helbred og som kan benyttes i markedsføring over for mig (som mobilitet , operationstype, længde af produktanvendelse, hudtilstand) må anvendes til dette formål.

 

Ved at klikke på "tilmeld" giver jeg mit samtykke til, at Dansac såvel som koncernens øvige selskaber (se her), kan indsamle, behandle og bruge mine personlige oplysninger til markedsføring.

Du kan til en hver tid trække dit samtykke tilbage ved at sende en e-maile til dk.salg@dansac.com eller ved at klikke på linket til opdateringsindstillinger nederst i vores e-mails. Tilbagetrækning har kun fremtidig virkning. Dvs. at tilbagetrækningen af dit samtykke ikke har indflydelse på databehandlingen og videregivelserne, før tilbagetrækningen blev foretaget.

For yderligere information, hencises til vores fulde beskrivelse af beskyttelse af personlige oplysninger. personlige oplysninger.